Om oss

Samuel Karlsson Fastigheter KB, startades i mitten på 1980-talet av Samuel Karlsson och har egen personal till fastighetsskötsel, lägenhetsunderhåll, administration och ekonomi. Vi arbetar nära företagen i Lindesberg när vi behöver specialkompetens.

Affärsidé
Affärsidén är att som hyresvärd förvalta våra fastigheter på bästa sätt så att du som hyresgäst trivs hos oss. Vi hoppas på detta sätt kunna skapa en personlig relation där du känner att dina förväntningar uppfylls på oss som hyresvärd.

Historik
Samuel Karlsson KB har ägt och förvaltat fastigheter sedan mitten på 1980-talet. Bland de första fastigheterna var Kilen 4 och Kilen 6; Kvarngatan 10 och Kristinavägen 6. 
Antalet fastigheter och hyresgäster har successivt ökat. En av de senaste ombyggnationerna är på Skolgatan 11, också känd som Bunkern, där har huset ombyggts helt och renoverats till mycket trevliga och populära lägenheter.

Våra nyckelpersoner
Det är oss som du vanligen kommer i kontakt med:

Samuel Karlsson
Har övergripande totalansvar. Direkt tfn 0581-64 56 66

Ewa Berglund/Andersson
Arbetar som administratör med ansvar för uthyrning av bostäder, besiktning, felanmälningar, hyresdebiteringar samt allmänna frågor om fastigheterna.
Direkt tfn 0581-64 56 65
omoss1omoss1
omoss
Om oss