Om oss

Historik

​​​​​​​Samuel Karlsson Fastigheter KB, startades i mitten på 1980-talet av Samuel Karlsson och har egen personal till fastighetsskötsel, lägenhetsunderhåll, administration och ekonomi. Vi arbetar nära de flesta stora företagen i Lindesberg när vi behöver specialkompetens.​​​​​​​

Vi som hyresvärd vill förvalta våra fastigheter på bästa sätt och alltid sträva efter att ha en bra standard i våra bostäder så att du som hyresgäst trivs hos oss. Vi har senaste åren gjort allt från att renovera tvättstugor, lekparker, gjort takbyten, balkongrenoveringar, gjort utbyggnader och många badrumsrenoveringar och köksbyten.
Vi lyssnar alltid på våra hyresgästers önskemål och bedömer från bostad till bostad vad som är rimligt och skäligt. Vi hoppas på detta sätt kunna skapa en personlig relation där du känner att dina förväntningar uppfylls på oss som hyresvärd.


Våra nyckelpersoner


Samuel Karlsson
Har övergripande ansvaret, direkt tfn 0581-64 56 66

Nathalie Karlsson
Arbetar som administratör med ansvar för uthyrning av bostäder, besiktning, felanmälningar, hyresdebiteringar samt allmänna frågor om fastigheterna.
Direkt tfn 0581-64 56 65

Kim Ryynänen
Arbetsledare & fastighetsskötare i vår arbetsgrupp om 14 personer. 
Arbetsgruppen har sitt huvudkontor i Folkets Hus lokaler på Kristinavägen 13.

Ni når oss enklast på


Telefon
0581- 64 56 65

Epost

Hyresgästers åsikt om oss


"Jag har alltid upplevt att jag fått en bra och snabb service av er vid felanmälningar, sista felanmälan gick på en dag"

- Hyresgäst, 47 år, Skolgatan 11

"Vi är tacksamma att vi fick hjälp den gången med flyttstäd då vi bytte lägenhet och det vart så tight med tid, det glömmer vi aldrig"

-Hyresgäst, 33 år, Västerplan 7
"Vi är så glada att vi bytte och fick er som Hyresvärd, det känns som att ni är seriösa och verkligen vill hjälpa, det är inte bara snack "

- Hyresgäst, 26 år, Köpmangatan